Politika povrata novca

Ukoliko kupac koji naruči proizvode u Fika internet trgovini nije zadovoljan naručenim proizvodima ili želi odustati od ugovora (kupnje) iz bilo kojeg razloga, u roku od 14 dana od primitka proizvoda, može o tome obavijestiti (pisanim putem ili na e. -mail adresa: info @fika-food.si) poduzeću da odstupi od ugovora bez navođenja razloga za svoju odluku. Zatim, u roku od 14 dana od obavijesti, roba mora biti dostavljena poduzeću u nepromijenjenoj količini i neoštećena (adresa: Fika d.o.o., Janežičeva cesta 21, 1000 Ljubljana). Čak i ako robu vrati u roku od 14 dana od primitka robe, to se smatra obavijesti o odustajanju od ugovora. Kupcu vraćamo sve uplate u roku od 14 dana od primitka poruke bez da je kupac to tražio.

O odustajanju od ugovora kupac mora obavijestiti tvrtku nedvosmislenom izjavom iz koje je jasno da odustaje od ugovora. Izjava o odustajanju mora biti poslana u roku određenom za odustajanje od ugovora. Poruka se smatra pravovremenom ako je poslana u roku.

Troškove nastale prilikom povrata robe snosi kupac. Vraćeni proizvodi moraju biti nekorišteni, neoštećeni i u originalnom pakiranju. Kupac je dužan uz povrat priložiti kopiju računa.

Više o povratu proizvoda možete pročitati na poveznici.