Zdrav i aktivan način života uvijek mi je bio jako važan

Bok, ja sam Daša! Zdrav i aktivan način života uvijek mi je bio jako važan. Prije svega volim jesti kvalitetnu, zdravu i ukusnu hranu. Tako sam počela stvarati svoje proizvode, a kako su se svidjeli i mojim najbližima, odlučila sam ih ponuditi široj javnosti.

Ubrzo potom nastaje brend Fika, a s njim i prvi proizvod, 100% prirodni namazi od orašastih plodova. Ubrzo su uslijedile slasne Fika grickalice, a potom i hrskava granola.

100% prirodni proizvodi

Proizvodi su 100% prirodni i napravljeni od kvalitetnih sastojaka.

Proizvedeno u Sloveniji

Gdje je to moguće, koristimo sastojke slovenskih proizvođača.

Besplatna dostava

Neka vaša narudžba premašuje 50 € i osigurat ćemo vam besplatnu dostavu!

100% prirodni namazi za začinjanje jela

Fika Nut namazi su 100% prirodni. Dostupan u maslacu od kikirikija (kremasti i hrskavi), maslacu od badema i maslacu od indijskih oraščića.

Namaze možete jesti na kruhu, palačinkama, dodati zobenim pahuljicama, keksima, kremama, desertima, napraviti preljeve za salatu, dodati umacima ili jesti direktno sa žlice.

Fika grickalice za brzo utaživanje gladi bilo gdje i bilo kada

Fika grickalice su 100% prirodne i napravljene od kvalitetnih sastojaka – zobenih pahuljica, orašastih plodova i prelivene čokoladom bez dodanog šećera. Dostupni su u tri okusa – malina, kokos i kikiriki.

Zahvaljujući praktičnom pakiranju i komadićima veličine zalogaja, Fika grickalice možete jesti u pokretu, u autu, u šetnji, u dobrom društvu ili kod kuće kada vam jednostavno ponestane vremena.

prigrizki okusi min

Kompletan i zdrav doručak kod kuće s Fika granolama

Fika granola je ludo hrskava i punog okusa. Možete birati između okusa Gozdne Sanje i Čokokosa.

Gozdne Sanje granole su napravljene od zobenih pahuljica, badema, komadića jagoda i malina te komadića bijele čokolade bez dodatka šećera.

Granola Čokokos napravljena je od zobenih pahuljica, kokosa, kakaa i komadića tamne čokolade bez dodanog šećera. Ona je veganka.

Granolu je najbolje poslužiti uz jogurt, mlijeko, biljne napitke i smoothije.

Označite nas kada uživate u Fika proizvodima i podijelite svoje mišljenje i ideje o našim proizvodima.